Καλώς ήρθατε στην Taxlife!

H Taxlife είναι μια άριστα καταρτισμένη εταιρεία, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της λογιστικής και των φορολογικών υπηρεσιών, αφιερώνοντας τα στην εκπλήρωση όλων των οικονομικών σας αναγκών.

Προσπαθούμε στο να είμαστε πάντα οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα και άμεσα διαθέσιμοι για την κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών.

Οι στόχοι μας είναι να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες και απαντήσεις για όλες τις φορολογικές ερωτήσεις σας καθώς και να σας βοηθήσουμε να βρείτε οικονομικά αποδοτικές λύσεις για να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων της Taxlife έχουν την κατάλληλη εμπειρία σε όλες τις πτυχές που μπορείτε να βρείτε στην οικονομική σας ζωή είτε από τις επιχειρήσεις είτε από τις ιδιωτικές υποθέσεις.

Εδώ στην Taxlife καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης με τον οποίο συνεργαζόμαστε είναι μοναδικός και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στα συμφέροντά του και είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, φορείς ή ιδιώτες, πάντα προσπαθούμε στο να τους παρέχουμε τη βέλτιστη οικονομική επιτυχία και την οικονομική ασφάλεια. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας, γι'αυτό οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν λογιστικά που ανταποκρίνονται σε εθνικές και διεθνείς οδηγίες για τη φορολογία και τη φορολογική ελάφρυνση.

Αποτελούμαστε από ένα πλήρως εξουσιοδοτημένο προσωπικό που καλύπτει όλες τις νομικές προϋποθέσεις ώστε να ενεργούμε όπως ένας ανεξάρτητος ελεγκτής και οικονομικός σύμβουλος σε όλα τα φορολογικά και οικονομικά ζητήματα.

Άλλες σημαντικές δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι να δίνουμε συμβουλές για ιδιωτικές υποθέσεις ακινήτων, επιχειρηματικές συμβουλές, εκτέλεση των καταστατικών και εθελοντικό έλεγχο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε στις οποιεσδήποτε ερωτήσεις σας για τις υπηρεσίες μας και περιμένουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να μας καλέσετε. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, πατήστε εδώ.

Νέα

Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2014

2014-04-04 16:03
Το φυλλάδιο με τις οδηγίες για τη συμπλήρωση της...
>>

Ποιοι χώροι των ακινήτων δηλώνονται στη φορολογική δήλωση

2014-04-04 16:00
Αντιμέτωποι με το «σταυρόλεξο» του εντύπου Ε9...
>>

Από το πρώτο ευρώ θα δηλωθούν οι τόκοι των καταθέσεων στη φορολογική δήλωση

2014-04-04 15:59
Με εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη...
>>
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Δημοσκόπηση

Είστε ευχαριστημένος/η από το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα;

Αναζήτηση στο site

© 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα